Toon zoekbalkToon menu

Zelfstandig wonen

Help mee: verbeteren van de Hulpmiddelenwijzer 29/11/2019

Er zijn honderden hulpmiddelen die het dagelijks leven makkelijker maken. De Hulpmiddelenwijzer van Vilans helpt u een bewuste keuze te maken. Hier vindt u onafhankelijke informatie over zorghulpmiddelen.
Helpt u mee met het verbeteren van het kennisplein hulpmiddelenwijzer.nl?

Vilans is continu bezig met het verbeteren van haar kennispleinen. Team Hulpmiddelenwijzer is op zoek naar input voor het verbeteren van het kennisplein hulpmiddelenwijzer.nl. Wilt u helpen, zodat wij mensen nog beter kunnen helpen met het vinden van het juiste hulpmiddel? Vul dan de vragenlijst in of verspreid deze in jouw (professionele) netwerk.

Help mee: vul de vragenlijst in

We waarderen het als u de vragenlijst zelf wilt invullen. Maakt u gebruik van een hulpmiddel? Of bent u als mantelzorger betrokken bij iemand die een hulpmiddel gebruikt? Help ons dan en vul de vragenlijst in (klik hier). Het kost maximaal 10 minuten en helpt ons enorm!

Vul in en win!

Deelnemers die de vragenlijst invullen maken kans op 1 van de 5 cadeaubonnen t.w.v. € 40 van bol.com. Ze moeten daarvoor wel hun e-mailadres invullen.

Help mee: vragenlijst verspreiden

Help ons en verspreid deze vragenlijst (klik hier) onder jouw (professionele) netwerk. Denk hierbij aan een bericht doorsturen via e-mail of op LinkedIn, Facebook of Instagram. We zoeken deelnemers die hulpmiddelen zelf gebruiken, familieleden van mensen die hulpmiddelen gebruiken, zorgprofessionals (denk aan ergotherapeuten, verpleegkundigen, verzorgers en POH) en mantelzorgers.

Om het makkelijker te maken hebben we een aantal standaard teksten geschreven om te gebruiken:

LinkedIn

Het vinden van het juiste hulpmiddel kan een groot verschil in iemands leven betekenen. Wilt u ons helpen de onafhankelijke, informatieve website hulpmiddelenwijzer.nl verder te verbeteren? Vul dan deze online vragenlijst in en vertel ons wat u wilt weten als u op zoek gaat naar een #hulpmiddel.

Het kost maximaal 10 minuten van uw tijd. Onder de deelnemers verloten we een cadeaubon van Bol.com, ter waarde van 40 Euro.

Facebook of Instagram

Het vinden van het juiste hulpmiddel kan een groot verschil in iemands leven betekenen. Wil jij ons helpen de website hulpmiddelenwijzer.nl te verbeteren? Vertel ons wat je wilt weten als je op zoek gaat naar een #hulpmiddel. Vul deze vragenlijst in en help ons! Het kost maximaal 10 minuten van je tijd. Onder de deelnemers verloten we een cadeaubon van bol.com, ter waarde van 40 Euro.

Twitter

Dé hulpmiddelensite van NL wordt verbeterd. Help mee en vertel @VilansNL wat jij zou verbeteren! Vul deze vragenlijst in https://greenberrynl.typeform.com/to/ecd5Id en win! #hulpmiddelen #hulpmiddelenwijzer

Wil jij ook sneller een geschikt #hulpmiddel vinden? @VilansNL gaat de website hulpmiddelenwijzer.nl verbeteren. Laat ons weten wat jij zou verbeteren. Vul de vragenlijst in https://greenberrynl.typeform.com/to/ecd5Id en win!

Over de hulpmiddelenwijzer

Het vinden van het juiste hulpmiddel kan een groot verschil in iemands leven betekenen. Hoe vind je het juiste hulpmiddelen voor jezelf of voor iemand voor wie je zorgt? En welke informatie heb je dan nodig? Het kennisplein hulpmiddelenwijzer.nl geeft onafhankelijke antwoord op dergelijke vragen.

Reageer op deze pagina

JOUW REACTIE
Wil je een link invoegen in de tekst? Zet de link tussen vierkante haken: [www.beteroud.nl]