Naar hoofdinhoud Naar footer

Stichting koppelt ouderen en studenten voor hulp en gezelligheid

Stichting senior&student maakt een match tussen een oudere en een student. Dat levert een win-win situatie op. Sinds 2015 helpt de stichting om senioren te ondersteunen in het onafhankelijk en gelukkig ouder worden. Al meer dan 800 koppels zijn op deze manier bij elkaar gebracht. En zeker in deze tijd van corona is hulp belangrijker dan ooit.

Match

De stichting koppelt senioren aan een veelzijdige, energieke en betrouwbare hulp: een student. Hierbij kijkt senior&student naar persoonlijke overeenkomsten en gedeelde interesses om zo tot een match te komen. De senior krijgt persoonlijke hulp en gezelschap. De student draagt bij aan maatschappelijke innovatie en kan een verschil maken in het leven van een ander. Een echte win-win-situatie dus. Lees meer over senior&student op hun website.

Hoe ziet zo’n koppel eruit?

Benieuwd naar de studenten met hun senioren? Op de website stichtingsenior&student.nl vind je leuke matches. Bekijk bijvoorbeeld de video's van enthousiaste senioren of lees over de maandagochtend van Louis (66) en Lois (26) wanneer ze muziek downloaden en plantjes kopen. Of bekijk de koffiedate van Marwa (17) en Esmé (84). 

Senioren gevraagd

Woon je in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag? En ben of ken een senior die graag een koppel wil vormen met een student? Thuiswonend of in een instelling? Schrijf je in op de website van senior&student en zorg voor nog een goede match. 

Kijk voor meer informatie over corona en ouderen op het informatiepunt corona van Vilans.

Deel deze pagina via: