Naar hoofdinhoud Naar footer

Regiotour: Een nieuwe generatie ouderen, langer thuis

We worden steeds ouder en blijven het liefst zo lang mogelijk zelfstandig wonen in de eigen leefomgeving. Professionals uit diverse werkvelden én ouderen zelf werken meer en meer samen om dit mogelijk te maken. Hoe doen we dat in een veranderende samenleving en met een groeiende en diverse groep ouderen?

Verandering en innovatie kunnen alleen gerealiseerd worden in de regio zelf, daarom organiseert Een nieuwe generatie ouderen, langer thuis een reeks van 8 bijeenkomsten om regionale partijen actief met elkaar te verbinden, kennis te delen en om samen in actie te komen.

De bijeenkomsten zijn te vinden in de agenda van BeterOud. 

Deel samen met vele andere zorg- en welzijnsprofessionals, ouderen, vrijwilligers, beleidsmakers en onderzoekers uit uw regio, ervaringen, kennis en leerpunten rond goede kwaliteit van wonen, welzijn en zorg. Met gedeelde kennis en inspiratie, kunnen we dan weer verder met, voor en als nieuwe generatie ouderen.

Meedenken

Ben je actief betrokken bij wonen, welzijn en zorg voor ouderen in uw regio en wil je graag inhoudelijk meedenken met de regiotour? Neem dan contact op!

Aanmelden

Je kunt online* deelnemen aan een of meerdere regiotours. Wil je met meerdere collega's komen? Maak dan gebruik van de aantrekkelijke groepskorting.

Meld je aan

Deel deze pagina via: