Naar hoofdinhoud Naar footer

Organiseer jij (kunst)activiteiten voor ouderen met een migratieachtergrond?

Wij zijn op zoek naar professionals of organisaties die creatieve, culturele of kunstzinnige activiteiten organiseren voor ouderen met een migratieachtergrond.

Wat is ons doel?

Wij streven ernaar dat alle ouderen met creatieve of kunstzinnige activiteiten bezig kunnen zijn, ongeacht hun achtergrond. Wij hebben de indruk dat de groep ouderen met een migratieachtergrond nog onvoldoende wordt bereikt. Daarom vragen we hulp vanuit de praktijk. Als eerste stap willen we initiatieven en de personen er achter graag leren kennen, zodat we van hen kunnen leren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Organiseer jij zelf creatieve of kunstzinnige activiteiten voor ouderen met een migratieachtergrond? En wil je je kennis en ervaring delen? Vul dan deze korte vragenlijst (dat kost je max. 3 minuten). Na ontvangst van je reactie, nemen we contact met je op.

Ken jij iemand anders die zulke activiteiten organiseert? Stuur dan graag deze oproep door.

Wie zijn wij?

  • Lang Leve Kunstfonds, een fonds gericht op stimuleren van kunstbeoefening door (kwetsbare) ouderen in Nederland
  • LKCA, landelijk kennisinstituut voor cultuureducatie en amateurkunst
  • Leyden Academy on Vitality and Ageing, onderzoeksinstituut gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven van oudere mensen.

Meer informatie of tips?

Neem voor meer informatie of tips contact op met Rieke Schouten, rieke@langlevekunst.nl, Angela van Dijk, angelavandijk@lkca.nl of Ingrid Smit, ingridsmit@lkca.nl.

Deel deze pagina via: