Naar hoofdinhoud Naar footer

Conferentie Een nieuwe generatie ouderen, langer thuis 2023

We worden allemaal ouder. En terwijl we ouder worden, willen we het liefst zo lang mogelijk in onze eigen leefomgeving blijven. Maar er verandert veel, vooral in de samenleving. Hoe zorgen we er samen voor dat ouderen zo lang mogelijk vitaal en zelfstandig thuis kunnen blijven wonen?

Tijdens de conferentie Een nieuwe generatie ouderen, langer thuis komen verschillende onderwerpen aan bod over zo lang mogelijk vitaal en zelfstandig thuis blijven wonen. Onder andere zorgprofessionals, mantelzorgers en ouderen komen samen op dinsdag 13 juni 2023 in Den Bosch om kennis, ervaringen en leerpunten te delen.

Aftermovie 2022

Bekijk de aftermovie van 2022.

Pionieren met de derde levensfase

Het thema van deze editie is 'pionieren met de levensfase'. De volgende vragen worden beantwoord:

  • Hoe kun je jezelf en ouderen voorbereiden op ouder worden?
  • Hoe kunnen jij en ouderen invulling geven aan de derde levensfase?
  • Wat betekent de derde levensfase voor je woon- en leefomgeving, werk en pensioen? 

Sprekers

De dag is gevuld met interessante sprekers met ieders een eigen expertise. Zij zullen hun kennis, ervaringen en tips delen. Een aantal sprekers tonen we hieronder. Bekijk het volledige overzicht van de sprekers op de website van Een nieuwe generatie ouderen, langer thuis

  • Marleen Dohmen: onderzoeker bij Leyden Academy on Vitality and Ageing
  • Els Hofman: senior projectleider bij Movisie
  • Henk Herman Nap: senior researcher bij Vilans

Aanmelden 

Via de website Een nieuwe generatie ouderen, langer thuis kan je jezelf, jouw team of als organisatie aanmelden. Per type aanmelding zijn eventueel accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V te krijgen. 

Deel deze pagina via: