Naar hoofdinhoud Naar footer

Voorlichtingsbijeenkomst LeerDoeDeeltraject Het goede gesprek - zingeving in de laatste levensfase

Aandacht voor vragen over zingeving tijdens het levenseinde, daarmee kun je de kwaliteit van leven van je cliënten verbeteren. Wil jij het gesprek aangaan over het levenseinde? Dan is het LeerDoeDeeltraject ‘Het goede gesprek tijdens de levenseindereis’ iets voor jouw zorgorganisatie!

Wil jij ook het goede gesprek aan kunnen gaan met cliënten en hun naasten? En daarmee zorgen voor een betere kwaliteit van leven tot aan het levenseinde? In april 2024 gaat een bijzonder LeerDoeDeeltraject van start voor zorgorganisaties. We verkennen zingevingsvragen tijdens de levenseindereis. Samen werken we aan kwaliteit van leven in de laatste levensfase. Doe mee en maak het verschil voor jouw cliënten en hun naasten!

Voorlichtingsbijeenkomst LeerDoeDeeltraject

Wil je eerst meer weten over dit LeerDoeDeeltraject? Meld je dan aan voor de voorlichtingsbijeenkomst begin maart. Daar vertellen we je alles over het traject en kun je je vragen stellen.

Het goede gesprek

Wat houdt het traject in? Je woont zowel fysieke als online sessies bij en deelt praktische kennis. Bovendien krijg je persoonlijke coaching door onze experts. Centraal staat het voeren van het goede gesprek. Als deelnemer krijg je toegang tot waardevolle tools en een ondersteunend netwerk van collega-zorgprofessionals. In een groep van maximaal acht zorgorganisaties krijg je een unieke kans om met het goede gesprek over zingeving aan de slag te gaan. Deelname is kosteloos.

Meer lezen en contact

Deel deze pagina via:

Contactpersoon