Naar hoofdinhoud Naar footer

Masterclass Aandacht geven aan zingeving in je werk: hoe doe je dat?

Datum/tijd

Dinsdag 28 november 2023 van 19.00 uur tot 21.00 uur

Bij deze interactieve masterclass wordt ingegaan op de toenemende aandacht voor zingeving in de samenleving en wat zingeving voor jou persoonlijk betekent. Je krijgt beter inzicht in hoe aandacht voor zingeving in jouw organisatie of netwerk vergroot kan worden aan de hand van ervaringen van professionals in zorg en het sociaal domein en onderzoek.

Door ervaringen uit te wisselen ontdek je hoe aandacht voor zingeving in je werkomgeving en netwerk vorm kan worden gegeven. Je vergroot je kennis en doet inspiratie op om collega’s en leidinggevenden te betrekken bij het thema zingeving. Je krijgt inzicht uit recente onderzoeken uit de Kenniswerkplaats Zingeving en Geestelijke Verzorging thuis en Hogeschool Viaa over verbindend werken en neemt mee hoe je deze inzichten praktisch kunt toepassen.

Praktische informatie 

  • Datum: dinsdag 28 november van 19:00 tot 21:00  
  • Kosten: gratis   
  • Locatie: Online via 1SociaalDomein   
  • Organisator: Agora en ZonMw, in samenwerking met de Kenniswerkplaats Zingeving. Ambassadeurs en onderzoekers uit de kenniswerkplaats en Hogeschool Viaa leveren een bijdrage.
  • Aanmelden: via deze pagina

Wie zijn de sprekers?

Bij deze masterclass zijn ambassadeurs zingeving uit de zorg en het sociaal domein van de Kenniswerkplaats Zingeving aanwezig:

Meer weten?

Deel deze pagina via: