Naar hoofdinhoud Naar footer

Connecting Communities, hét congres over de sociale benadering palliatieve zorg

Datum/tijd

Woensdag 26 juni 2024 van 13.00 uur tot 17.00 uur

Kosten

€ 75,00

Onder de titel ‘Connecting Communities, hét congres over de sociale benadering palliatieve zorg’, organiseren Carend, Agora en PZNL een middagcongres op woensdag 26 juni, 13.00 - 17.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht.

Dit geaccrediteerde middagcongres is een onderdeel van het samenwerkingsproject over ‘Bewustwording noodzaak Passende Palliatieve Zorg en Ondersteuning vanuit het Sociaal Domein’. In het congres ligt de nadruk op de sociale benadering van palliatieve zorg voor goede kwaliteit van leven. Mensen in de palliatieve levensfase willen vaak mee kunnen blijven doen in de samenleving. Naast goede fysieke zorg, willen ze blijven werken, naar school gaan of studeren, sociale contacten onderhouden en passend wonen. In het dagelijks leven blijkt dat niet eenvoudig. 

Praktische informatie

  • Datum: woensdag 26 juni van 13:00 tot 17:00 uur
  • Kosten: €75,- inclusief thee, koffie, fris en versnaperingen. Accreditatie wordt aangevraagd bij V&VN, NvPO, SKGV en Registerplein
  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
  • Organisator: Carend, Agora en Stichting PZNL
  • Aanmelden: via de website van Carend

Nieuwe initiatieven

Op 26 juni komt een groep inspirerende pioniers, deskundigen en opiniemakers bijeen. In een afwisselend, interactief programma bieden ze nieuwe inzichten in de sociale benadering van zorg en ondersteuning voor kwetsbare groepen in de palliatieve levensfase en hun naasten. Je maakt kennis met nieuwe initiatieven en doet kennis op aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Ontdek wat je daarvan kunt leren en ga met elkaar in gesprek over wat je samen anders kunt doen. Bekijk het hele programma.

Deel deze pagina via: