Toon zoekbalkToon menu

Transmurale Zorg

Infographic Transmurale Zorg

Mevrouw Smits moet naar het ziekenhuis. Ze krijgt een nieuwe heup. Hoe zorg je ervoor dat ze overal de zorg krijgt die ze nodig heeft? Dat de verschillende vormen van zorg goed op elkaar aansluiten? In de infographic 'Stap voor stap op weg naar een goede transmurale zorg voor (kwetsbare) ouderen' volg je mevrouw Smits. Je ziet hoe je de overgang van ziekenhuis naar huis, verpleeghuis of revalidatiecentrum goed kunt organiseren.

Transmurale zorg zorgt voor een warme overdracht van ziekenhuis naar thuis. Of dit nu thuis, een verpleeghuis of revalidatiecentrum is.
Bij transmurale ouderenzorg werken ziekenhuis, thuiszorgorganisaties, eerste lijn, verpleeg-, revalidatie- en verzorgingshuizen en mantelzorger samen om de zorg voor ouderen zo goed mogelijk te organiseren. Met hulp van onderstaande infographic kun je zien hoe transmurale zorg voor ouderen is te organiseren.

Bekijk infographic

Infographic Transmurale Zorg

Klik hier (pdf) of op de afbeelding om de infographic te openen of te downloaden. Klik vervolgens vervolgens op 'Verder' of scroll met je muis om door de infographic te bladeren.

Bekijk ook