Naar hoofdinhoud Naar footer

Lokaal Samenwerken

Gepubliceerd op: 30-11-2023

De speciale uitgave Lokaal Samenwerken biedt een leidraad voor iedereen die duurzame lokale samenwerking wil opstarten of versterken. Naast redenen om samen te werken, wordt beschreven hoe vitaal samenwerken op gang komt en hoe dit kan worden geborgd.

In de uitgave staan drie mogelijke routes en elf werkzame elementen die kunnen worden ingezet voor een succesvolle samenwerking. Vanuit de literatuur en de praktijk hebben we 16 ingredi├źnten gefilterd die gebruikt kunnen worden om bestaande samenwerkingen te evalueren en te versterken en of als basis voor nieuwe samenwerkingsverbanden. De uitgave staat vol met praktijkvoorbeelden uit het ontwikkel- en leerprogramma Samen Ouder Worden en hulpmiddelen. 

De publicatie is bestemd voor iedereen die lokaal aan de slag gaat met het opzetten, vormgeven, versterken of vernieuwen van samenwerking in het sociaal domein. Of je nu uitvoerder of beleidsmaker bent of beroepskracht of vrijwilliger. Lokaal Samenwerken is een van vier thematische specials met inzichten uit het programma Samen Ouder Worden.

Deel deze pagina via: