Naar hoofdinhoud Naar footer

Gratis e-learning Transmurale Zorgbrug

Publicatiedatum

03-03-2021

Wil je in 30 minuten leren wat transmurale zorg precies is en hoe je het kunt aanpakken? Doe dan de e-learning Transmurale Zorgbrug. Op je werk of thuis, op het moment dat het jou het beste uitkomt!

Bij transmurale zorg werken ziekenhuis, thuiszorg, eerste lijn, verpleeg-, revalidatie- en verzorgingshuizen en mantelzorgers samen om de zorg voor kwetsbare ouderen zo goed mogelijk te organiseren. Wat kan er mis gaan bij een opname? Wat is belangrijk tijdens de behandeling en daarna, als de oudere weer thuis is?

Wat leer je in deze e-learning?

In de e-learning leer je hoe de Transmurale Zorgbrug in elkaar zit, wat je op welk moment moet regelen, wie je op welk moment inschakelt en hoe je rapporteert. Aan het eind van de module volgt een korte toets. Als je 80% van de vragen goed heb, ontvang je een automatisch een certificaat dat je zelf kunt printen én 1 accreditatiepunt. Scoor je minder dan 80%? Geen probleem. Je kunt de toets zo vaak doen als je wilt.

Voor wie is de e-learning bedoeld?

De e-learning is bedoeld voor iedereen die werkt of gaat werken met de Transmurale Zorgbrug. Je hebt geen voorkennis nodig.

Doe de e-learning

Meer lezen

Deel deze pagina via:

Soort

Zelftest

Taal

Nederlands