Naar hoofdinhoud Naar footer

Gesprekstool: ‘Veerkracht van Mantelzorgers’

Publicatiedatum

06-11-2023

Samenvatting

Vilans heeft een tool ontwikkeld die inzicht geeft in wat jou helpt om voor jezelf te zorgen.

Mantelzorg verlenen vraagt veel van mensen. Daarom heeft Vilans een tool ontwikkeld die inzicht geeft in wat jou helpt om voor jezelf te zorgen. Neem even de tijd om stil te staan bij hoe het met jou is en wat voor jou belangrijk is met de gesprekstool ‘Veerkracht van Mantelzorgers’.

Positieve Gezondheid gaat over veerkracht: over hoe je om kunt gaan met wat er in het leven op je pad komt. Met de mooie en de moeilijke dingen. De vragen in deze tool helpen je je om na te denken over wat voor jou belangrijk is en wat jou energie geeft. En wat je morgen kan doen om goed in je vel te zitten. De tool geeft je inzicht in waar jij aandacht aan wilt geven, om jouw potje veerkracht te vullen. 

Neem (even) de tijd om stil te staan bij hoe het met jou is en wat voor jou belangrijk is. Dit kan je alleen doen, of met iemand met wie je vertrouwd bent. Aan de hand van drie stappen gaan we kijken naar je veerkracht, je Positieve Gezondheid-spinnenweb en helpen we je verder na te denken over wat je morgen kan doen.

Downloads

Deel deze pagina via:

Soort

Vragenlijst