Naar hoofdinhoud

Online sessie - Ouderdomsmotoriek: do’s en don’ts tijdens activiteiten!

Hoe motiveer je senioren om meer te bewegen? Daarover gaat een sessie tijdens de Week van de Motoriek. Doe mee aan deze sessie over ouderdomsmotoriek.

Startdatum

07-11-2022 20:00

Einddatum

07-11-2022 21:30

Hoe motiveer je senioren om meer te bewegen? Daarover gaat een online sessie tijdens de Week van de Motoriek. Doe als professional mee aan deze avondsessie over ouderdomsmotoriek.

7 november is de eerste dag van de Week van de Motoriek. Op die dag zet Kenniscentrum Sport & Bewegen het in beweging houden en krijgen van senioren centraal.

Praktische informatie

Senioren begeleiden

Tijdens de sessie ‘Ouderdomsmotoriek: do’s en don’ts tijdens activiteiten!’ kom je erachter hoe leuk het is om aan senioren les te geven. Met praktische en inspirerende voorbeelden leer je hoe je als (toekomstig) lesgever rekening houdt met ouderdomsmotoriek. Een primeur tijdens deze sessie: het Kenniscentrum Sport & Bewegen zal de online tool ‘Begeleiding van senioren in sport- en beweegactiviteiten: een introductie’ lanceren. Meld je aan op de website van Kenniscentrum Sport & Bewegen. Je leest daar ook alles over de Week van de Motoriek.

Type evenement

Online

Deel via