'Verspreiding en Technologie' voor alleenstaande ouderen

09 maart 2016

Logo Fonds Nuts OhraVan projectidee naar concrete projectaanvraag voor Meer Veerkracht, Langer Thuis

Heb jij hét projectidee wat alleenstaande ouderen met een beperking in staat stelt om zo lang mogelijk zelfstandig en op een prettige manier thuis te wonen? Goed nieuws! Dien jouw projectidee in voor de vierde call van het programma Meer Veerkracht, Langer Thuis van Fonds NutsOhra.

Idee indienen

De call is gericht op verspreidingsprojecten waarbij effectieve valpreventie- en beweeginterventies en succesvolle diensten en interventies voor sociale binding en activiteiten in Nederland breder beschikbaar worden. Daarnaast zoeken we in deze call naar projecten die gericht zijn op het bevorderen van het gebruik van technologische hulpmiddelen voor Meedoen en Bewegen. Tot 12 mei kun je projecten voor call 4 indienen.

Aan de slag met jouw projectidee

Om je op weg te helpen met jouw projectidee, organiseren we diverse bijeenkomsten. De bijeenkomsten volgen elkaar op. Je kunt alle drie de bijeenkomsten bijwonen, bijvoorbeeld als je een goed idee hebt dat je nog verder uit wilt werken. Is je idee al uitgewerkt tot een projectplan, dan kun je er ook voor kiezen de inspiratiebijeenkomst over te slaan. Let op, de bijeenkomsten helpen u de kwaliteit van uw projectaanvraag te verhogen. Deelname is niet verplicht en geeft geen garantie op een projectsubsidie. Onderstaand een overzicht van de diverse bijeenkomsten:

Bijeenkomst 1: de inspiratiebijeenkomst

Heeft u wel een goed idee, maar nog wat inspiratie nodig om dit verder uit werken tot een concrete projectaanvraag? Dan helpen wij u graag verder met ondersteuning en inspiratie! Hiervoor gaat u met elkaar, met ouderen en met ons aan de slag. Geef je vóór 15 maart op via dit aanmeldformulier. Er is keuze uit de volgende data: 22 maart in Rotterdam, 23 maart in Nijmegen / Arnhem en 30 maart in Zwolle.

Bijeenkomst 2: De Pitch- en Projectplandag

Is je projectidee al wat verder uitgewerkt? Dan kun je je inschrijven voor de Pitch- en Projectplandag op woensdag 13 april. Op deze dag geef je een korte pitch voor een panel, ontvang je feedback op het projectidee en ga je samen met andere deelnemers sleutelen aan jouw projectplan. Dit alles om uw projectidee pakkend op papier te zetten en zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de voorwaarden van Meer Veerkracht, Langer Thuis. Geef je uiterlijk 7 april op via het aanmeldformulier.

Bijeenkomst 3: Workshop Begroting

Het is niet altijd even makkelijk om een goede begroting voor uw project op te stellen. De workshop Begroting helpt je om een begroting te maken die ook aansluit bij de subsidievoorwaarden van Fonds NutsOhra. De workshop vindt plaats op 20 april in Amsterdam. Geef je vóór 14 april op via het formulier

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hanneke Marcelis, programmasecretaris Meer Veerkracht, Langer Thuis: hanneke_marcelis@fondsnutsohra.nl, 020-5944920 of 06-82689022.

Verder lezen

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...