Toon zoekbalkToon menu

Regiotour: Een nieuwe generatie ouderen, langer thuis 24/02/2021

We worden steeds ouder en blijven het liefst zo lang mogelijk zelfstandig wonen in de eigen leefomgeving. Professionals uit diverse werkvelden én ouderen zelf werken meer en meer samen om dit mogelijk te maken. Hoe doen we dat in een veranderende samenleving en met een groeiende en diverse groep ouderen? 
Verandering en innovatie kunnen alleen gerealiseerd worden in de regio zelf, daarom organiseert Een nieuwe generatie ouderen, langer thuis een reeks van 8 bijeenkomsten om regionale partijen actief met elkaar te verbinden, kennis te delen en om samen in actie te komen.

De bijeenkomsten zijn te vinden in de agenda van BeterOud. 

Deel samen met vele andere zorg- en welzijnsprofessionals, ouderen, vrijwilligers, beleidsmakers en onderzoekers uit uw regio, ervaringen, kennis en leerpunten rond goede kwaliteit van wonen, welzijn en zorg. Met gedeelde kennis en inspiratie, kunnen we dan weer verder met, voor en als nieuwe generatie ouderen.

Meedenken

Ben je actief betrokken bij wonen, welzijn en zorg voor ouderen in uw regio en wil je graag inhoudelijk meedenken met de regiotour? Neem dan contact op!
 

Aanmelden

Je kunt online* deelnemen aan een of meerdere regiotours. Wil je met meerdere collega's komen? Maak dan gebruik van de aantrekkelijke groepskorting.

Meld je aan

Reageer op deze pagina

JOUW REACTIE
Wil je een link invoegen in de tekst? Zet de link tussen vierkante haken: [www.beteroud.nl]Reacties

Amada 16/1/2022

Ik wil mijn geweldige ervaring met iedereen delen over een spreukgebruiker genaamd Dr. ODIBOH DADA, mijn man bedroog me en toen ik erachter kwam dat we ruzie hadden waardoor hij een scheiding aanvroeg, huilde ik en smeekte hem om me te vergeven maar hij staat erop van me te scheiden. Toen ik online naar liefdescitaten aan het zoeken was, zag ik mensen praten over Dr. ODIBOH en zijn geweldige werken over hoe hij hen hielp hun liefdesprobleem op te lossen wiens geval vergelijkbaar was met het mijne en sommigen zelfs het ergste lieten zijn contactgegevens achter en ik nam contact met hem op en hij vertelde me dat ik me geen zorgen moest maken dat mijn man na 3 dagen de scheiding zou annuleren en bij me terug zou komen nadat ik alles had gedaan wat hij me vroeg te doen, tot mijn grootste verbazing kwam mijn man na 3 dagen terug en hij knielde neer en smeekte me om te accepteren hem terug en hij beloofde me dat hij me nooit meer zou bedriegen of verlaten. Hij annuleerde de scheiding en keerde terug naar huis. Nogmaals bedankt Dr/Profeet ODIBOH, u bent inderdaad een zegen voor mij. U kunt ook contact opnemen met Dr. ODIBOH om u te helpen uw ex terug te krijgen op zijn e-mail: (odibohsolutionhome@gmail.com) of WhatsApp +2347048883838, website-https://odibohsolutionhomes.blogspot.com/