Toon zoekbalkToon menu

Inschrijving voor conferentie Een nieuwe generatie ouderen geopend 10/07/2020

De inschrijving voor de conferentie Een nieuwe generatie ouderen / Langer Thuis is geopend. Op 25 november 2020 vindt in Nieuwegein een live event en een online programma plaats.

Een nieuwe generatie ouderen langer thuis

We worden met z’n allen steeds ouder en blijven het liefst zo lang mogelijk zelfstandig wonen in de eigen leefomgeving. Professionals uit diverse werkvelden én ouderen zelf werken steeds meer samen om dit mogelijk te maken. Hoe doen we dat in een veranderende samenleving en met een groeiende en diverse groep ouderen? Hoe organiseren we een passend hulp- en ondersteuningsaanbod als de kwetsbaarheid toeneemt? Hoe houden mantelzorgers het vol? Wat leren we van verbindende initiatieven vanuit zorg, ondersteuning, wonen, cultuur, welzijn en ouderen zelf? Wat inspireert? Waar liggen kansen?Conferentie Een nieuwe generatie ouderen / Langer Thuis
Op woensdag 25 november delen professionals, ouderen, vrijwilligers, beleidsmakers en onderzoekers uit het hele land hun ervaringen, kennis en leerpunten rond dit urgente vraagstuk in het NBC in Nieuwegein. Een nieuwe generatie ouderen(zorg) en het programma Langer Thuis van het ministerie van VWS hebben de handen ineengeslagen om op 25 november 2020 een mooi en gevarieerd programma met live en online aanbod neer te zetten. Daarbij gaan we ook in op de vraagstukken, kansen en dilemma’s die de coronacrisis met zich meebrengt.

Aanmelden conferentie

Meld u aan voor het congres op  25 november 2020. Deelname is gratis.

Aanmelden conferentie

De definitieve vorm van de conferentie stemmen wij af op wat mogelijk is binnen de coronamaatregelen, maar ook op uw behoefte. Na de zomer ontvangt u definitief bericht over uw inschrijving. 

Reageer op deze pagina

JOUW REACTIE
Wil je een link invoegen in de tekst? Zet de link tussen vierkante haken: [www.beteroud.nl]Reacties

Annick Peeters 10/8/2020

Beste,
Ik zou graag vanuit België ook online deelnemen aan deze conferentie, maar kan mij helaas niet inschrijven aangezien ik geen provincie kan aanduiden. Is dit alsnog toch mogelijk?
Alvast bedankt,
Annick Peeters