Toon zoekbalkToon menu

Preventie

Doortrappenweek: Veilig fietsen tot je 100e 19/10/2020

Van 26 t/m 30 oktober vindt de DoortrappenWeek plaats. Elke dag kun je webinars volgen met tips en inspiratie over veilig fietsen. Met o.a. tips van professor Erik Scherder en minister Cora van Nieuwenhuizen.

Elke dag tips

Het programma Doortrappen, veiliger fietsen tot je 100ste, zendt in de laatste week van oktober 2020 dagelijks tussen 13.00-13.45 uur een webinar uit. Met elke dag een ander Doortrappen-thema: politiek, gezondheid, Doortrappen in de praktijk, innovatie en echte Doortrappers aan het woord.

In drie kwartier praten we je bij en krijg je nieuwe kennis, tips en inspiratie om zelf met Doortrappen aan de slag te gaan. 

Dagvoorzitter Wendelien Wouters ontvangt dagelijks in de studio een daggast. Samen bespreken zij de verschillende Doortrappen-thema’s aan de hand van filmpjes uit het hele land. Op maandag 26 oktober is minister Cora van Nieuwenhuizen onze hoofdgast. Digitaal betrekken we de andere tafelgasten bij het webinar, zoals professionals uit het veld en oudere fietsers met mooie verhalen. Dit alles aangevuld met muziek, tips van professor Scherder en veel plezier! 

Programma webinars

Elke dag staat in  het teken van een ander thema, van 'fit op de fiets' oefeningen tot innovaties rondom fietsen voor ouderen. 

Bekijk het volledige programma

Aanmelden

Iedereen is harte welkom.We houden online een plekje vrij! De webinars zijn gratis bij te wonen. Aanmelden kan via de website van Doortrappen.

Wijs je je collega’s en mensen in je persoonlijke omgeving op deze webinars? Het is interessant voor professionals die zich bezighouden met verkeersveiligheid, sport en welzijn.

Meld je aan

Reageer op deze pagina

JOUW REACTIE
Wil je een link invoegen in de tekst? Zet de link tussen vierkante haken: [www.beteroud.nl]