Toon zoekbalkToon menu

Vitaal en zelfstandig

Beweegprojecten door het hele land 27/01/2021

Meedoen en bewegen in heel Nederland. Dat was het doel van de ouderenprojecten van FNO Zorg voor kansen in het programma Meer veerkracht, Langer thuis.

Projecten in heel Nederland

Door het hele land zijn projecten opgezet rondom bewegen en meedoen. Hoe zorg je ervoor dat projecten aansluiten bij de wensen van ouderen? Dat bespraken we hier al eerder: Wat werkt bij beweegactiviteiten voor ouderen?

In een interactieve pdf vind je projecten die zijn opgezet door heel Nederland. Door op de projecten te klikken, wordt je doorgestuurd naar de websites van de projecten met meer informatie.Projecten meedoen en bewegen voor ouderen

Hoe borg je projecten voor ouderen?

Tijdens het congres 'Een nieuwe generatie ouderen, Langer Thuis werd in een sessie besproken hoe je projecten het beste kunt borgen voor de lange termijn. Zodat ook in de toekomst ouderen nog mee kunnen doen aan deze projecten. Lees de tips:

5 tips om je project te borgen

5 tips om projecten te borgen

Aftermovie congres 

Bekijk de video die van de online conferentie werd gemaakt:

https://youtu.be/NIH6Z7rIDJQ

Meer lezen

Reageer op deze pagina

JOUW REACTIE
Wil je een link invoegen in de tekst? Zet de link tussen vierkante haken: [www.beteroud.nl]Reacties

Amada 16/1/2022

Ik wil mijn geweldige ervaring met iedereen delen over een spreukgebruiker genaamd Dr. ODIBOH DADA, mijn man bedroog me en toen ik erachter kwam dat we ruzie hadden waardoor hij een scheiding aanvroeg, huilde ik en smeekte hem om me te vergeven maar hij staat erop van me te scheiden. Toen ik online naar liefdescitaten aan het zoeken was, zag ik mensen praten over Dr. ODIBOH en zijn geweldige werken over hoe hij hen hielp hun liefdesprobleem op te lossen wiens geval vergelijkbaar was met het mijne en sommigen zelfs het ergste lieten zijn contactgegevens achter en ik nam contact met hem op en hij vertelde me dat ik me geen zorgen moest maken dat mijn man na 3 dagen de scheiding zou annuleren en bij me terug zou komen nadat ik alles had gedaan wat hij me vroeg te doen, tot mijn grootste verbazing kwam mijn man na 3 dagen terug en hij knielde neer en smeekte me om te accepteren hem terug en hij beloofde me dat hij me nooit meer zou bedriegen of verlaten. Hij annuleerde de scheiding en keerde terug naar huis. Nogmaals bedankt Dr/Profeet ODIBOH, u bent inderdaad een zegen voor mij. U kunt ook contact opnemen met Dr. ODIBOH om u te helpen uw ex terug te krijgen op zijn e-mail: (odibohsolutionhome@gmail.com) of WhatsApp +2347048883838, website-https://odibohsolutionhomes.blogspot.com/