Toon zoekbalkToon menu

Wegwijzer voor digitale, administratieve rompslomp 27/07/2021

Er komt steeds meer digitale, administratieve rompslomp, zoals bankzaken regelen, wijzigingen doorgeven, formulieren invullen, computerhulp. Alles loopt via de computer. Vooral ouderen en hun mantelzorgers lopen daar enorm tegenaan. 
De overheid (het ministerie van VWS en de Patiëntenfederatie) wil dat wij als burgers, de beschikking krijgen over onze eigen gezondheidsgegevens. Door alle gegevens op één plek te verzamelen, ontstaat overzicht en krijgt de burger meer grip op gezondheidsinformatie en daarmee op gezondheid. Vooral in het begin zal het een hele klus zijn om via een persoonlijke digitale omgeving, deze informatie op te halen.
 
Hoe ziet de klus eruit, wanneer alles digitaal geregeld dient te worden geregeld? Denk daarbij aan veilig bankieren, het aanvragen van toeslagen, het regelen van mantelzorgondersteuning, het ontzorgen van nabestaanden, maar ook het voorbereiden en afwikkelen van levenstestamenten en nalatenschappen.
 
In het boekje ‘Senior Care Planning, Voor Nu en Later’, beschrijft Mr. drs. Bert de Regt (verbonden aan De Regt Family Office en Bewind te Apeldoorn) wat de mogelijkheden zijn om op dit gebied te ontzorgen en om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen door administratieve ondersteuning aan huis. Dit boek is speciaal bedoeld voor ouderen en hun mantelzorgers en is gratis te verkrijgen bij Kruisvereniging Zorgsaam, Regentesselaan 2, 7316 AC Apeldoorn. Telefoon: 055 588 9858. Email: info@zorgsaam.nl

Reageer op deze pagina

JOUW REACTIE
Wil je een link invoegen in de tekst? Zet de link tussen vierkante haken: [www.beteroud.nl]Reacties

Amada 16/1/2022

Ik wil mijn geweldige ervaring met iedereen delen over een spreukgebruiker genaamd Dr. ODIBOH DADA, mijn man bedroog me en toen ik erachter kwam dat we ruzie hadden waardoor hij een scheiding aanvroeg, huilde ik en smeekte hem om me te vergeven maar hij staat erop van me te scheiden. Toen ik online naar liefdescitaten aan het zoeken was, zag ik mensen praten over Dr. ODIBOH en zijn geweldige werken over hoe hij hen hielp hun liefdesprobleem op te lossen wiens geval vergelijkbaar was met het mijne en sommigen zelfs het ergste lieten zijn contactgegevens achter en ik nam contact met hem op en hij vertelde me dat ik me geen zorgen moest maken dat mijn man na 3 dagen de scheiding zou annuleren en bij me terug zou komen nadat ik alles had gedaan wat hij me vroeg te doen, tot mijn grootste verbazing kwam mijn man na 3 dagen terug en hij knielde neer en smeekte me om te accepteren hem terug en hij beloofde me dat hij me nooit meer zou bedriegen of verlaten. Hij annuleerde de scheiding en keerde terug naar huis. Nogmaals bedankt Dr/Profeet ODIBOH, u bent inderdaad een zegen voor mij. U kunt ook contact opnemen met Dr. ODIBOH om u te helpen uw ex terug te krijgen op zijn e-mail: (odibohsolutionhome@gmail.com) of WhatsApp +2347048883838, website-https://odibohsolutionhomes.blogspot.com/