Toon zoekbalkToon menu

Oproep: help mee aan de werkplaats ‘Veilige mobiliteit’ 10/08/2021

Het lijkt zo gewoon: mobiliteit. Even een boodschap doen, gezellig op bezoek bij je kinderen of vrienden, of gewoon even lekker naar buiten. Je kunt je afvragen: Hoe groot is de impact als dat niet meer kan? En hoe snel kan dat gebeuren: een valincident met de fiets of rollator, het overlijden van een partner, het niet verlengen van je rijbewijs?
Er zijn verschillende momenten in het leven die kunnen leiden tot een verminderde mobiliteit. Kun je je op deze momenten voorbereiden? Hoe ga je met deze momenten om? Welke informatie heb je daarvoor nodig? Dat zijn vragen waarop wij de antwoorden zoeken in de werkplaats 'Veilige Mobiliteit' van BeterOud. 

Help mee

Momenteel werken we in de BeterOud-werkplaats ‘Veilige mobiliteit’ aan een hulpmiddel om het gesprek over mobiliteit en verkeersveiligheid te voeren. We willen graag weten of de opzet die we hebben gemaakt voldoende duidelijk is en aansprekend is. Lijkt het je leuk om ons daarmee te helpen? Dan zoeken wij jou! Stuur voor meer informatie een e-mail naar Tamara Bouwman

Reageer op deze pagina

JOUW REACTIE
Wil je een link invoegen in de tekst? Zet de link tussen vierkante haken: [www.beteroud.nl]