Kringloopwinkel Foenix opent in De Benring in Voorst

03 april 2018

Begin maart opende Kringloopwinkel Foenix haar deuren in De Benring. Foenix is een kringloopwinkel & reïntegratiebedrijf. Hergebruik van goederen hand in hand gaat met het bieden van re-integratieplaatsen. De persoonlijke ontwikkeling van de mensen staat bij Foenix centraal.

“De Benring is stevig geworteld in Voorst. Droom voor de Benring is dat iedereen kan meedoen en van waarde is. Jong, oud, met of zonder zorg. De komst van Foenix naar de Benring is een belangrijke stap bij het realiseren van deze gemeenschappelijke droom. We zijn daarom ook bijzonder blij dat Foenix nu ook in De Benring actief is,” aldus bestuurslid Paul Bril van de woonzorgcoöperatie in Voorst.

kringloopwinkel foenix benring
  In de Benring zijn er ook creatieve activiteiten voor jong en oud.

De Benring

De Benring is een gebouw waar jong en oud met veel plezier met elkaar samenwonen en waar de buurt en inwoners van Voorst altijd welkom zijn om deel te nemen aan allerhande activiteiten. Als ‘buren’ organiseren de jongeren uit de aanleunwoningen regelmatig activiteiten en verlenen zij diensten voor de oudere bewoners. De woonzorgcoöperatie Voorst coördineert naast veel andere zaken het wonen in De Benring. Daarnaast zijn zorgorganisaties Pluryn, ‘s Heeren Loo en Trimenzo actief in De Benring. Met de komst van Foenix is extra reuring en gezelligheid gegarandeerd.

Meer informatie:

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...