Doe mee met de TOPICS Diversiteit werkgroep

08 juli 2015

Logo TOPICS-MDS

Om optimaal gebruik te maken van de informatie beschikbaar in de TOPICS-MDS database nodigt de TOPICS-MDS projectgroep geïnteresseerden uit om deel te nemen aan de ‘TOPICS Diversiteit Werkgroep’. Doel van de werkgroep is om diversiteit (zoals culturele achtergrond, sekse/gender en sociaaleconomische status) van ouderen in Nederland in kaart te brengen en onder de aandacht te brengen bij een breder publiek, bijvoorbeeld via nieuwsbrieven of wetenschappelijke publicaties.

Meedoen

Ben jij geïnteresseerd in diversiteit en de manier waarop diversiteit samenhangt met aspecten van gezondheid en welbevinden op latere leeftijd? Mail dan je naam en contactinformatie naar dannie.vandenbrink@radboudumc.nl.

Geïnteresseerden worden benaderd om een datum plannen voor een kick-off/brainstormbijeenkomst (deze zal waarschijnlijk eind augustus plaatsvinden). Tijdens deze eerste bijeenkomst krijg je een overzicht van de beschikbare data in TOPICS-MDS, verkennen deelnemers gezamenlijk kansen en mogelijkheden, en worden groepsdoelstellingen en ambities geformuleerd.

Meer weten

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...