(Oud)mantelzorgers gezocht voor invullen vragenlijst!

06 juli 2016

Over welke onderwerpen hebben mantelzorgers van mensen met dementie advies nodig? Hoe willen ze nieuwe kennis opdoen? Welke oud-mantelzorgers willen graag hun ervaringen delen? Vragen waar het team van het GOUDmantel-project antwoorden op willen krijgen. Daarom zijn de leden op zoek naar (oud)mantelzorgers die een korte vragenlijst willen invullen. Help je mee?

Update: de vragenlijst is inmiddels gesloten

15-20 minuten. Door het delen of invullen van de vragenlijst help je het projectteam en hun doel om mensen met dementie en hun mantelzorgers zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Lees meer over het onderzoek en het GOUDmantel-project in deze nieuwsbrief (pdf).

GOUDmantel-project in het kort

Het doel van dit project is mensen met dementie en hun mantelzorgers zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Het project bestaat uit 2 delen. Eerst wordt nagegaan of en welke behoefte (oud)mantelzorgers hebben en hoe dit gerealiseerd kan worden. In het vervolgdeel van het project wordt een methode opgezet. Het projectteam is gestart per 1 maart 2016, het project loopt tot 1 maart 2018.

Meer informatie

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...