Veldraadpleging kennisagenda 'Gezond ouder worden'

10 februari 2017

ZonMw heeft de concept kennisagenda 'Gezond ouder worden' samengesteld en nodigt je uit om de agenda aan te vullen met ontbrekende kennisvragen. Dat kan nog tot 22 februari 2017.

De agenda is samengesteld op basis van input van experts. De experts hebben in hun eigen regio in beeld gebracht wat er al gebeurt op het gebied van gezond ouder worden en wat de wetenschappelijke stand van zaken is. In oktober en november 2016 is hier via een digitale raadpleging en een consultatiebijeenkomst op gereflecteerd.

Kennisvragen aanvullen tot 22 februari

Tot 22 februari heb je nogmaals de gelegenheid de kennisvragen aan te vullen via een digitale vragenlijst. Neem de concept kennisagenda (pdf) door voordat je aanvullingen geeft. In de concept agenda is duidelijk aangegeven welke vragen buiten beschouwing worden laten, omdat deze elders al (zullen) worden opgepakt.

Vervolg: prioritering (2 tot 13 maart)

Op basis van de ontvangen aanvullingen, wordt het concept bijgesteld om vervolgens het belang en gewicht van elke kennisvraag vast te stellen. Van 2 tot 13 maart 2017 kun je aangeven welke kennisvragen je het belangrijkste vindt. Dat zal vervolgens het uitgangspunt zijn voor een gespreksronde langs de stakeholders waarin we hun betrokkenheid willen vergroten voor de uitvoering van de kennisagenda.

Meer informatie

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...