Subsidieoproep voor invoering en structurele borging NPO-innovaties in zorg- en welzijnsstelsel

30 juni 2016

ZonMw heeft op 30 juni 2016 een oproep opengesteld tot het indienen van subsidieaanvragen voor de invoering en structurele borging van NPO-innovaties in het zorg- en welzijnsstelsel. De deadline voor het indienen van een subsidieaanvraag is 30 augustus 2016 om 14.00 uur.

Meer informatie en indienen

Het Nationaal Programma Ouderenzorg (NPO) van ZonMw heeft tal van innovatieve projecten opgeleverd. Vaak gaat het om projecten die een samenhangend aanbod van zorg, ondersteuning en wonen proberen te realiseren voor kwetsbare ouderen. Veel van deze projecten laten inmiddels veelbelovende uitkomsten zien. Voor ouderen is het van belang dat deze kwaliteitsslag niet tijdelijk is, maar structureel geborgd wordt. Hiervoor is structurele bekostiging een noodzakelijke voorwaarde.

ZonMw wil met deze oproep de praktijk ondersteunen om innovaties voortkomend uit het NPO in te voeren en structureel in het zorg- en welzijnsstelsel te borgen.

Wie kan aanvragen?

Een samenwerkingsverband van gemeente(n), verzekeraar, zorg- en welzijnsaanbieders, wordt uitgenodigd een subsidieaanvraag in te dienen. Volwaardige inbreng van –georganiseerde- ouderen is hierbij een voorwaarde. Bij voorkeur zijn partners uit het samenwerkingsverband aangesloten bij een van de acht NPO-netwerken.

Verder lezen

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...