Praktijkverbeterprogramma Dementiezorg voor elkaar van start!

01 maart 2017

Met de livegang van www.dementiezorgvoorelkaar.nl is op 1 maart officieel het praktijkverbeterprogramma ‘Dementiezorg voor elkaar’ gestart. Doel: de kwaliteit van leven van thuiswonende mensen met dementie verbeteren door de zorg en ondersteuning nog meer dan nu af te stemmen op hun persoonlijke leefwereld, over de grenzen van wonen, zorg en welzijn heen.

Bezoek Dementiezorgvoorelkaar.nl

Website Dementiezorg voor Elkaar

Ook zorgprofessionals willen graag aansluiten bij wat hun cliënten nodig hebben maar komen daar door de hoge werkdruk en de beperkte middelen niet altijd voldoende aan toe. Het programma ‘Dementiezorg voor elkaar’ ondersteunt samenwerkingsverbanden van professionals die hieraan willen werken.

Op www.dementiezorgvoorelkaar.nl vinden professionals informatie over het programma en kunnen samenwerkingsverbanden ondersteuning aanvragen om verbeteringen door te voeren in de praktijk. Tijdens het programma wordt de website aangevuld met tools, tips, methodieken, achtergrondartikelen, praktijkvoorbeelden en andere hulpmiddelen om persoonsgerichte en integrale zorg en ondersteuning te bieden. Professionals die zelf goede voorbeelden hebben worden van harte uitgenodigd om deze te delen.

Onderdeel van het Deltaplan Dementie

Het programma Dementiezorg voor elkaar is ontwikkeld door Movisie, Nivel, Pharos, Trimbos-instituut en Vilans in het kader van het Deltaplan Dementie. Het programma wordt gesubsidieerd door het ministerie van VWS.

Meer informatie

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...