Prijsvraag: Wonen zonder eenzaamheid

15 juni 2015

Heb jij een vernieuwende, inspirerende en effectieve activiteit ontwikkeld waarmee eenzaamheid van mensen in hun eigen woning en woonomgeving wordt voorkomen of verminderd? Ding dan mee naar de Nationale Eenzaamheid Prijs 2015 en maak kans op €5.000. Meld je nu gratis aan. Je kunt je idee nog tot en met zondag 16 augustus 2015 indienen.

Meld je aan via het formulier

Woning en woonomgeving

De Nationale Eenzaamheid Prijs staat dit jaar in het teken van de woning en woonomgeving. Want er wonen meer eenzame mensen in wijken, buurten of dorpen dan je denkt. Gelukkig zijn er veel initiatieven van bewoners, bewonersgroepen, organisaties, bedrijven en overheden die helpen eenzaamheid te voorkomen of verminderen. Richt de activiteit van jou of jouw organisatie zich op de ruimtelijke omgeving, op woningen of de woonomgeving en een voorbeeld voor anderen? Dan is deze prijsvraag voor jou bedoeld!

Open voor iedereen

Inzending voor de Nationale Eenzaamheid Prijs 2015 staat open voor iedereen: individuele burgers, groepen burgers, vrijwilligersorganisaties, non-profit-organisaties, for-profitorganisaties en overheden. Inzenden kan tot en met zondag 16 augustus 2015 via dit formulier.

Meer informatie over de prijs

Op de site Samen tegen Eenzaamheid vind je meer details over de prijsvraag, aanmelden en de criteria. Vragen of opmerkingen over de Nationale Eenzaamheid Prijs kun je richten aan Coalitie Erbij, via week@coalitieerbij.nl.

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...