Uitnodiging kennisagenda 'Gezond ouder worden'

03 maart 2017

Donderdag 2 maart 2017 heeft ZonMw de kennisagenda 'Gezond ouder worden' gepubliceerd. Via een digitale vragenlijst kun je aangeven welke kennisvragen jij het belangrijkste vindt.

• Open de concept kennisagenda
• Start de vragenlijst

Ontwikkeling kennisagenda

ZonMw heeft de agenda samengesteld op basis van input van experts. Zij hebben in hun regio in beeld gebracht wat er al gebeurt op het vlak van gezond ouder worden en wat op hoofdlijnen de wetenschappelijk stand van zaken is. Het brede veld van praktijk, onderzoek en beleid heeft hierop gereflecteerd via een digitale raadpleging in oktober 2016 en een consultatiebijeenkomst op 4 november 2016. Vervolgens is door ZonMw bekeken welke kennisvragen al zijn of zullen worden opgepakt binnen ZonMw-programma’s en in de huidige agenda dus niet meegenomen hoeven te worden. Middels een tweede digitale raadpleging van 8 tot 22 februari is het veld nogmaals de gelegenheid gegeven de kennisagenda aan te vullen met ontbrekende vragen. Op basis van de ontvangen aanvullingen is het concept opnieuw bijgesteld.

Prioritering (2 tot 24 maart)

In de prioriteringsfase stelt ZonMw het belang en gewicht vast van de kennisvragen. Van 2 t/m 24 maart 2017 kun je aangeven welke kennisvragen jij het belangrijkste vindt; de vragen zijn onderverdeeld per domein / thema. ZonMw wil ook graag weten tot welke stakeholdergroep je behoort (burger, zorgprofessional, werkzaam in beleid of onderwijs, onderzoeker, verzekeraar etc.), om zicht te krijgen op wat de verschillende stakeholders het belangrijkste vinden in de kennisagenda. Dat zal vervolgens het uitgangspunt zijn voor een gespreksronde langs de stakeholders.

Meer informatie

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...