Inschrijven ‘inspiratiebijeenkomsten’ Meer Veerkracht, Langer Thuis

07 mei 2015

Heb jij een vernieuwend idee om alleenstaande thuiswonende ouderen met een beperking sociale activiteiten en contacten te bieden of hen te helpen te (blijven) bewegen? Geef je dan op voor één van de ‘inspiratiebijeenkomsten’ in juni van Meer Veerkracht, Langer Thuis. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door Fonds NutsOhra.

Van juli tot en met 1 oktober 2015 staat de tweede call voor het programma Meer Veerkracht, Langer Thuis open. In de aanloop daar naartoe organiseert Fond NutsOhra weer bijeenkomsten om potentiële aanvragers met vernieuwende project-ideeën te ondersteunen.

Voor meer informatie over Meer Veerkracht, Langer Thuis en Fonds NutsOhra kun je terecht op de website van Fonds NutsOhra.

Waarom deelnemen aan een ‘inspiratiebijeenkomst’?

Het opzetten van projecten die echt vernieuwend zijn is leuk maar ook uitdagend. Daarom biedt Fonds NutsOhra initiatiefnemers al in de idee-fase van een project ondersteuning en inspiratie. Dat gebeurt tijdens drie bijeenkomsten in juni waar je met elkaar, met ouderen en ervaringsdeskundigen in gesprek kan gaan over jouw plannen.

De inspiratiebijeenkomsten zijn bedoeld als extra ondersteuning en om de kwaliteit van de daarna ingediende projectaanvragen te verhogen. Deelname aan een inspiratiebijeenkomst is overigens geen verplichting voor het indienen van een projectaanvraag. Ook biedt deelname geen garantie op een positief oordeel over de projectaanvraag door onze programmacommissie of garantie op toekenning van projectsubsidie.

Aanmelden voor een ‘inspiratiebijeenkomst’

Je kunt je vóór 25 mei opgeven via de website van Fonds NutsOhra. Hier vind je ook naar welke projectideeën het fonds op zoek is. Omschrijf je idee bij je aanmelding en geef aan op welke terreinen je graga geinspireerd wilt worden. Uiterlijk 3 juni hoor je of deelname zeker is.

Het globaal programma voor alle bijeenkomsten is:

  • inloop van 13.30-14.00 uur;
  • van 14.00-17.00 uur inhoudelijk programma;
  • en van 17.00-18.00 uur afsluitende borrel.

De opties waar je uit kunt kiezen zijn:

  • Eindhoven, dinsdag 9 juni
  • Utrecht, dinsdag 16 juni
  • Zwolle, donderdag 18 juni

Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Geen vernieuwend idee, maar wel deelnemen als vertegenwoordiger van de doelgroep?

Fonds NutsOhra heet ook vertegenwoordigers van de doelgroep van Meer Veerkracht, Langer Thuis welkom bij de bijeenkomsten.

Aanmelden kan vóór 25 mei bij Hanneke Marcelis via hanneke_marcelis@fondsnutsohra.nl of via 020 – 59 44 920.

Lees meer

Bekijk ook het overzicht van alle fondsen voor ouderenprojecten.

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...