Drukbezochte netwerkbijeenkomst NPO Regio Noord

18 november 2016

Drukbezochte netwerkbijeenkomst NPO regio Noord-1

Woensdag 2 november 2016 vond de afsluitende bijeenkomst van het Nationaal Programma Ouderenzorg (NPO) Regio Noord plaats. Het ZIF en HANNN organiseerden deze inspirerende en afwisselende dag, met volop aandacht voor ontwikkelingen in de ouderenzorg en de bijdrage die ouderen daar zelf aan kunnen leveren.

Boekje Anders Oud 2030

Boekje Anders Oud 2030Met ruim 150 bezoekers was de netwerkbijeenkomst een drukbezocht en succesvol evenement. René Paas (voorzitter van Samenwerkingsverband Noord-Nederland en Commissaris van de Koning) ontving het eerste exemplaar van het inspirerende boekje Anders Oud 2030. Het bevat persoonlijke verhalen over verschillende NPO-projecten uit Noord-Nederland. Benieuwd naar het boekje? Download het in PDF of bestel het hier.

Verschillende invalshoeken

Dagvoorzitter Karin Kalverboer liet de bezoekers luisteren naar een aantal inspirerende sprekers vanuit verschillende invalshoeken. Bijzonder was bijvoorbeeld de presentatie van architect Michael van Bergen (pdf) over zijn masterstuk, een crematorium dat op bijzondere wijze leven en dood met elkaar verbindt. Bekijk wat de bezoekers nog meer konden zien en horen.

Drukbezochte netwerkbijeenkomst NPO regio Noord-2  Drukbezochte netwerkbijeenkomst NPO regio Noord-3

Krachtige voortzetting als Anders Oud 2030

De bijeenkomst was de afsluiting van het NPO, maar we staan aan het begin van grote veranderingen rond ouderenzorg. Daarom gaan het ZIF en HANNN vanaf 2017 samen met betrokken ouderen door met het organiseren van regiotafels onder de naam Anders Oud 2030. Aan deze regiotafels ontmoeten ouderen en zorgprofessionals elkaar om samen invulling te geven aan de nieuwe ouderenzorg.

Verder lezen

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...