NCVGZ 2016 call for abstracts

19 november 2015

Logo NCVGZ 2016

Het Nederlands Congres Volksgezondheid (NCVGZ) heeft op 6 en 7 april 2016 als hoofdthema 'Werelden verbinden: gezondheid & het sociale domein'. De organisatie doet een call for abstracts.

Oproep

Op verschillende manieren kunnen professionals in onderwijs, beleid, onderzoek ne praktijk bijdragen aan het congres. De organisatie ziet graag vóór 1 december 2015 12.00 uur samenvattingen tegemoet voor presentaties, posters, workshops en symposia gericht op beleid, onderzoek, onderwijs en praktijk. Een interactieve werkvorm wordt zeer op prijs gesteld evenals de inbreng van inspirerende en vernieuwende ideeën. Een selectie vindt plaats op basis van de samenvattingen. 

Verbinden op lokaal niveau

Elk jaar wordt een organisatie gevraagd het congresthema in te kleuren en een bijdrage te leveren aan de organisatie. In 2016 zijn dit de VNG, Pharos en Movisie. Deze partijen maken zich hard voor de verbinding tussen preventie, zorg en sociaal domein op het lokale niveau. Daarom is het nodig om de krachten te bundelen met het oog op het gezamenlijke doel: het welbevinden van mensen. Het NCVGZ 2016 biedt hiervoor inspiratie en ruime mogelijkheid tot uitwisseling.

Meer informatie

  • Wanneer er meer informatie beschikbaar is over het programma en aanmelden, publiceren we dat op de website. Houd de agenda of de nieuwsbrief in de gaten.
  • Ga naar de website van het NCVGZ voor meer informatie over het indienen van samenvattingen, het programma en de procedure vooraanmelding.

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...