Eet u een appel met ons mee?

03 juni 2015

Kist met BeterOud appels

In april is de website BeterOud.nl gelanceerd. Het doel: wonen, welzijn en zorg voor ouderen verbeteren zodat zij gelukkig en zo gezond mogelijk oud worden. BeterOud stelt ouderen centraal. Innovatieve instrumenten en aanpakken ontwikkelen we steeds samen met hen.

BeterOud steunt op de toekomstvisie en veranderagenda BeterOud waarin de behoeften van ouderen centraal staan. In die toekomstvisie nemen we u mee naar 2025. Dat is onze streefdatum. Dan willen we dat ouderen zoveel mogelijk regie over hun eigen leven hebben en dat ze in staat zijn de dingen te blijven doen die hun leven de moeite waard maken, ondanks eventuele beperkingen, zodat ouder worden niet meer wordt gezien als een probleem.

Er zijn al veel initiatieven in het land gericht op het verbeteren van wonen, welzijn en zorg voor ouderen, denk aan projecten in het kader van het Nationaal Programma Ouderenzorg. Het platform BeterOud brengt mensen en initiatieven samen en faciliteert het leren van elkaar.

BeterOud bijt zich vast in het verbeteren van wonen, welzijn & zorg voor kwetsbare ouderen. Maar we kunnen het niet alleen. Daarom hebben we vandaag een kistje appels gestuurd naar ouderen- en patiëntenorganisaties, beroeps- en brancheorganisaties en professionals op het gebied van wonen, welzijn & zorg en hen uitgenodigd voor een lunch. Het doel van deze lunch is om kennis en ervaringen uit te wisselen en de mogelijkheden en kansen te onderzoeken om meer samen te werken.

Wilt u ook met ons in gesprek over hoe we samen kunnen werken om onze ambitie te realiseren? Stuur dan een mail naar lunch@beteroud.nl. De appels nemen wij mee.

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...