30 nieuwe innovaties online!

29 juli 2015

Op 23 april ging de website BeterOud.nl live met 35 succesvolle innovaties op het gebied van wonen, welzijn en zorg voor ouderen. De afgelopen weken zijn 30 nieuwe projecten toegevoegd.

Voorbeelden op BeterOud

BeterOud heeft als doel om wonen, welzijn en zorg voor ouderen te verbeteren door innovatieve instrumenten en aanpakken beschikbaar te maken. De innovaties zijn zo beschreven dat je er in de praktijk direct mee aan de slag kunt: met instrumenten, tips, ervaringen en onderbouwing.

Nieuwe projecten

De nieuwe projecten komen voor het grootste deel voort uit het Nationaal Programma Ouderenzorg (NPO), dat zijn onder andere:

Onderwijs en onderzoek

Van de 30 nieuwe innovaties zijn er 15 gericht op onderwijs of onderzoek. Ze zijn bedoeld voor ROC's, opleidingen voor verzorgenden of bij- en nascholingsprogramma's. De innovaties brengen onderwijs en praktijk dichter bij elkaar en maken leerlingen enthousiast voor de ouderenzorg.

Doe mee

BeterOud moedigt professionals en ouderen aan om met de beschreven innovaties direct aan de slag te gaan. Niet alleen door gebruik te maken van de beschrijvingen, maar ook via leergemeenschappen, tips voor professionals en tips voor ouderen.

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...