Laat jouw interventie voor ouderenzorg erkennen

15 oktober 2017

Heb jij een succesvolle aanpak of methodiek ontwikkeld voor de ouderenzorg? Is jouw interventie ook interessant voor anderen? Meld hem dan aan voor het erkenningstraject.

Bekijk het filmpje

Bekijk de video op YouTube (externe link).

Aanmelden

Wil je meer weten over het erkenningstraject of wil je jouw interventie aanmelden? Ga dan naar het aanmeldformulier.

Voordelen

  • Feedback van experts helpt je waar nodig jouw interventie verder te ontwikkelen. Daarmee krijg je goed zicht op de sterke punten en ontdek je wat beter kan.
  • Als jouw interventie wordt opgenomen in de databank, is hij toegankelijk voor een groot publiek in de ouderenzorg.
  • Online toegankelijkheid van de databank stelt professionals in staat interventies te vinden en te vergelijken. Zo help je mee de kwaliteit van de ouderenzorg te verbeteren.

Na jouw aanmelding

Als Vilans besluit dat jouw interventie voor beoordeling in aanmerking komt, start het erkenningstraject. In dit traject van ongeveer vier maanden begeleidt Vilans jou bij het beschrijven van jouw interventie. Vervolgens beoordeelt de erkenningscommissie jouw interventie. De erkenningscommissie is onafhankelijk en bestaat uit hoogleraren en ervaren mensen uit praktijk. De commissie kan een interventie erkennen als 'goed theoretisch onderbouwd' of 'effectief'.

Na erkenning

Als jouw interventie erkend wordt, neemt Vilans hem op in de databank. Jouw interventie is dan online toegankelijk. Bovendien wordt jouw interventie opgenomen in de kwaliteitsbibliotheek van Zorginstituut Nederland.

Meer weten

Wil je weten of het erkenningstraject voor jouw interventie interessant kan zijn? Neem dan contact op met Vilans via info@vilans.nl of neem telefonisch contact op via 030 - 7892300.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...