Leergemeenschappen

In de leergemeenschappen van BeterOud delen collega’s hun ervaringen met het invoeren van ouderenprojecten in hun regio. Doe jij ook mee?

Welke stappen moeten gezet worden? Wat kun je leren van collega’s over de implementatie en welke oplossingen vinden zij voor knelpunten? Een leergemeenschap biedt je dus een platform om vragen te stellen en de deskundigheid van anderen te benutten.

Leergemeenschap Culturele Diversiteit

Binnen de huidige ouderenzorg is er helaas nog te weinig aandacht voor ouderen met een migrantenachtergrond en inclusiviteit. Tijdens de bijeenkomsten willen we input ophalen en voorzien van kennis, inzichten en ervaringen zodat zij zich beter toegerust voelen om hun werk ook voor en met oudere migranten te doen.
Lees meer: leergemeenschap culturele diversiteit

Leergemeenschap Innovatie in dagbesteding

De dagbesteding is volop in beweging. Wij signaleren verschillende trends, zoals de ontwikkeling van een integraal aanbod voor verschillende doelgroepen.
Lees meer: leergemeenschap Innovatie in dagbesteding.

Leergemeenschap Lokaal Samenwerken

Nu we ernaar streven dat ouderen langer thuis blijven wonen, is lokale samenwerking een must. In deze leergemeenschap ga je met dit onderwerp interactief aan de slag.
Lees meer: leergemeenschap Lokaal Samenwerken.

Leergemeenschap Transmurale Zorg

De leergemeenschap Transmurale Zorg richt zich op het verspreiden van de voornaamste kenmerken van een goede overgang van ziekenhuis naar thuis. De Transmurale Zorgbrug, die al op meerdere plekken in het land is geïmplementeerd en effectief is gebleken, is de drager van deze leergemeenschappen.
Lees meer: leergemeenschap Transmurale Zorg.

Agenda

Houd de agenda in de gaten voor toekomstige bijeenkomsten van de leergemeenschappen.

De bijeenkomsten van de leergemeenschappen worden georganiseerd door het consortium van BeterOud.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...