Routebeschrijving per openbaar vervoer

Vilans is in de directe omgeving van Utrecht Centraal Station gevestigd, dus goed bereikbaar per openbaar vervoer. Door de verbouwingen aan Hoog Catharijne kan het voorkomen dat de route anders loopt dan je gewend bent. We proberen op deze pagina de routebeschrijving zo actueel mogelijk te houden.

Vanaf Utrecht Centraal door de ov poortjes links naar buiten. Looproute volgen, rechts Hoog Catharijne in. Je loopt alsmaar rechtdoor en gaat na de draaideur met de roltrap naar beneden. Dit is de uitgang Moreelsepark. Onderaan de roltrap ga je  linksaf en dan direct weer linksaf de Catharijnesingel op. Vervolg hier uw weg naar ons pand, Catharijnesingel 47.

Voor mensen die geen trappen kunnen lopen

Bij Vilans aangekomen, loop je nog 50 meter door en ga je linksaf de Westerstraat in. Ga na ongeveer twintig meter linksaf de parkeerplaats op. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant van de parkeerplaats. Als je aanbelt, zorgt de receptie ervoor dat de deur automatisch wordt geopend. Je kunt met de lift naar de begane grond, waar de receptie is.

looproute-routebeschrijving-beteroud

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...