Symposium Innovaties voor de gelukkige mens

Op 18 november 2015 organiseerde imMENS in het Evoluon in Eindhoven het symposium ´Innovaties voor de gelukkige mens'. Het symposium was gekoppeld aan de jaarlijkse goedbezochte ‘Beurs Domotica & Slim Wonen’ van Smart Homes’.

Tijdens het symposium stelden de organisatie en deelnemers de vraag welke sociale en technologische innovaties bijdragen aan de gelukkige mens. De laatste jaren is de nadruk in de gezondheidszorg komen te liggen op burgers met eigen regie, zelfstandigheid en preventie. Het systeem zou zich daarom niet alleen moeten richten op zieken of hulpbehoevenden, maar op de mens die zich gelukkig voelt in de verschillende aspecten van zijn leven.

  • Voor wie: iedereen die werkzaam is bij een zorg-, wonen- en welzijn gerelateerde partij uit de regio, zoals gemeenten, ziekenhuizen, thuiszorg organisaties, gezondheidscentra, verpleeghuizen, bedrijfsleven, zorgverzekeraars, welzijnsorganisaties, woningbouwcorporaties, scholen, universiteiten etc. Het symposium is interessant voor bestuurders en (ambtelijk) betrokken managers en medewerkers die met de innovatieve ICT-oplossingen aan de slag moeten.
  • Wanneer: woensdag 18 november, van 12.00 - 20.00 uur.
  • Waar: Evoluon, Noord-Brabantlaan 1a, Eindhoven.

Programma

Het programma bestaat uit een plenair deel met enkele sprekers waaronder Harrie Swinkels en Ab Klink, inhoudelijke workshops rond verschillende thema’s en 8 Nederlandse AAL partners houden pitches over hun eigen innovatieve ICT-oplossingen. Tot slot is er een ‘walking dinner’ met volop gelegenheid om na te praten en contacten te leggen.

Meer informatie

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...