Landelijke studiedag Beweging en Valpreventie voor Ouderen

Het Leids Congres Bureau organiseerde op 29 juni de landelijke studiedag Beweging en Valpreventie voor Ouderen. Gedurende deze studiedag was er aandacht voor de nieuwe richtlijn, een andere manier van kijken naar valpreventie en het financieren ervan.

Deze bijeenkomst heeft inmiddels plaatsgevonden, je kunt je niet meer aanmelden. Bekijk alle bijeenkomsten in onze agenda.

Praktische informatie

  • Voor wie: huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, klinisch geriaters en andere medisch specialisten, verpleegkundigen, paramedici, praktijkondersteuners en managers in de ouderen-, thuiszorg en chronische zorg, zorgverzekeraars en beleidsmakers.
  • Wanneer: donderdag 29 juni 2017.
  • Waar: Aristo, Brennerbaan 150 Utrecht.
  • Kosten: de kosten voor het bijwonen van deze studiedag bedragen € 355,00 per persoon. Bij aanmelding vóór 1 mei geldt er een vroegboekkorting van € 25,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres geldt er een collegakorting van €35,00. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.
  • Accreditatie: accreditatie is aangevraagd voor artsen (ABAN), verpleegkundigen (Kwaliteitsregister V&V), fysiotherapeuten (KNGF) ergotherapeuten en oefentherapeuten (ADAP).
  • Aanmelden: meld je aan via het aanmeldformulier.

Programma

’s Middags kun je je eigen programma samenstellen door een keuze te maken uit parallelsessies over motiveren tot bewegen, bewegen integreren in het dagelijks leven, voeding, valpreventie in de wijk en verschillende beweegprogramma’s. Bekijk het volledige programma.

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...