Informatiebijeenkomsten Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg

Sinds kort is er een Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg. Wat betekent dit Kwaliteitskader voor de sector, de zorgorganisaties en de betrokken partijen? Hoe kan de sector recht doen aan de opdracht om te leren en verder te ontwikkelen? Om hier duidelijkheid over te geven organiseren Zorginstituut Nederland en het programma Waardigheid en trots in april en mei 15 informatiebijeenkomsten.

De bijeenkomsten hebben inmiddels plaatsgevonden, je kunt je niet meer aanmelden. Bekijk alle bijeenkomsten in onze agenda.

Oudere mevrouw in verpleeghuis

15 informatiebijeenkomsten

Tijdens 15 informatiebijeenkomsten, die plaats zullen vinden door heel Nederland, geven experts vanuit Zorginstituut Nederland en het ministerie van VWS informatie over de invoering van het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg. Ook is de IGZ aanwezig om een toelichting te geven op de wijze waarop de inspectie toezicht houdt in de ontwikkel- en implementatiefase. Er is gelegenheid om in gesprek te gaan over thema’s. Ook laten zorgverleners en zorgorganisaties aan elkaar zien hoe zij met het Kwaliteitskader aan de slag gaan. De meest gestelde vragen over het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg worden opgenomen in een Vraag en antwoord-overzicht op de website van Waardigheid en Trots.

Aanmelden en meer informatie

Meld je direct aan voor een plek bij 1 van de 15 informatiebijeenkomsten via het online aanmeldformulier. Meer informatie over de inhoud, data en locaties vind je op de website van Waardigheid en Trots.

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...