Congrestival Eigen(wijs)heid eerst!

Deel je persoonlijke successen, teleurstellingen, ambities en verwachtingen, kortom al je unieke ervaringen in de zorg. Leer hoe het beter, slimmer en passender kan in de dagelijkse praktijk in de zorg en kom naar het Congrestival Eigen(wijs)heid eerst! Een bijzondere, inspirerende bijeenkomst vol met praktische tips.

Het Congresfestival heeft inmiddels plaatsgevonden. Je kunt je niet meer aanmelden. Bekijk hier alle congressen en bijeenkomsten.

Algemene informatie

  • Voor wie: mantelzorgers, patiënten/cliënten, uitvoerende sociaal professionals, vrijwilligers, sociaal ondernemers, managers, adviseurs of bestuurders van een maatschappelijke organisatie, gemeente of zorginstelling.
  • Wanneer: vrijdag 7 oktober 2016 van 11.30 (inloop) tot 18.00 uur.
  • Waar: Raadhuis van Hilversum, Dudokpark 1, 1217 Hilversum.

Bekijk het volledige programma

Congrestival Eigen(wijs)heid eerst!

Visie gemeente Hilversum

Als gastheer nodigt gemeente Hilversum je uit voor een kijkje ‘in de keuken’ en vertelt over haar visie en de dagelijkse praktijk. Hilversum zet stevig in op nieuwe vormen voor samen zorgen in sterke buurten door heel goed te luisteren naar haar inwoners.

Concrete verhalen uit de praktijk

Het Congrestival is een spannende mix van inhoud, ontmoeting, uitwisseling, beleving en doen! Het interactieve programma brengt ieders eigen(wijs)heid naar voren. Er is volop tijd om concrete verhalen uit de praktijk te onderzoeken vanuit verschillende perspectieven. Met innovatieve werkvormen kom je samen tot nieuwe oplossingen.

Organisatie Congrestival

Dit jaar is het Congrestival een co-creatie van betrokken partners vanuit de Toekomstagenda Informele Zorg: Expertisecentrum Mantelzorg (samenwerkingsverband Movisie en Vilans), NOV, Mezzo, Agora, LSA, LCGW, Austerlitz Zorgt en creatieve sparringpartner Roel Simons. Het Congrestival is een vervolg op ‘Durven doen! - Informele zorg anders’ dat plaatsvond op 19 november 2015.

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...