Minder papier, meer tijd voor zorg

Wil jij ook registraties in kaart brengen en snel terugdringen? Kom dan naar de bijeenkomst 'Minder papier, meer tijd voor zorg' van Vilans op 20 juni en ga aan de slag!

Deze bijeenkomst heeft inmiddels plaatsgevonden, je kunt je niet meer aanmelden. Bekijk alle bijeenkomsten in onze agenda.

Tijdens de bijeenkomst licht Else Stapersma (adviseur bij Vilans) de toolkit registratielasten verminderen toe en gaat een afvaardiging van een zorgteam er zelf mee aan de slag. Deelnemers gaan met elkaar in gesprek over hoe je draagvlak voor aanpak van registratielasten in de organisatie kunt vergroten en hoe je meer teams hierin mee kunt nemen. Na deze bijeenkomst kunnen teams zelfstandig onnodige registraties in kaart brengen en duurzaam en verantwoord afschaffen.

Praktische informatie

  • Voor wie: zorgteams, verzorgenden, verpleegkundigen, teamleiders, kwaliteitsfunctionarissen, beleidsmedewerkers en managers.
  • Wanneer: dinsdag 20 juni 2017, 14.00 – 17.00 uur.
  • Waar: Gasthuis Bartholomeus, Lange Smeestraat 40, Utrecht.

Verspilling in de zorg

Registratielasten moeten minder, daar is iedereen het over eens. Maar hoe pak je dit morgen binnen jouw eigen team op een goede manier aan? In het kader van het programma Aanpak verspilling in de zorg ontwikkelt Vilans hulpmiddelen die teams helpen bij het duurzaam en verantwoord afschaffen van onnodige registraties. De toolkit is een van die hulpmiddelen.

Meer informatie

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...