14e NUZO Brede Netwerkbijeenkomst

Ouderen en Wonen, kansen en bedreigingen

Op donderdag 27 november 2015 organiseerde het Netwerk Utrecht Zorg Ouderen (NUZO) haar 14e Brede Netwerkbijeenkomst. Centraal stond het thema Ouderen en Wonen. Een zeker niet nieuw maar onverminderd hot item voor professionals en ouderen.

Uit het NUZO ouderenpanel dat in mei 2015 is bevraagd en uit onderzoeken van ouderenbonden blijkt wonen een thema te zijn dat afgelopen jaren te weinig(structureel) aandacht heeft gekregen. Terwijl veel ouderen vragen hebben en zich ook zorgen maken over hun eigen woontoekomst. Vragen over het regie houden op langer thuis wonen, over veilig wonen, over wonen met gemak en over de financiële mogelijkheden.

Voor wie: ouderen, professionals uit de zorg en welzijn voor ouderen.
Wanneer: donderdagmiddag 26 november 2015.
Waar: Gemeentehuis Bunnik, Singelpark 1, 3984 ST Odijk, tel: 030 - 6594848.

Programma

Ook dit keer biedt de bijeenkomst interessante sprekers die graag hun kennis en ervaring met geïnteresseerden willen delen. En is er weer volop gelegenheid om tijdens de rondetafelgesprekken, de theepauze en de borrel verder met elkaar van gedachten te wisselen.

Sprekers zijn onder andere prof. dr. Francois Schellevis van NIVEL, Yvonne Witter van Aedes-Actiz en Anita Lahuis van Atrivé. Download het volledige programma.

Meer informatie

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...