Naar hoofdinhoud Naar footer

Week van de Motoriek

Tijdens de Week van de Motoriek van 6 t/m 9 november duiken we samen met jou in dit thema via een uiteenlopend programma. Inspirerende voorbeelden, nieuwe inzichten en praktische tips voor iedereen die zich inzet voor beweegstimulering in sport en bewegen, van jong tot oud.

Datum/tijd

Een leven lang sporten en bewegen stimuleren: hoe krijgen we dit samen voor elkaar? Geen eenvoudige opgave, wel iets waar Kenniscentrum Sport & Bewegen naar streeft in samenwerking met partners uit onderzoek, beleid en praktijk. En met jou, want met professionals zoals jij komen we een heel eind.

Voldoende bewegen is belangrijk voor iedereen, van jong tot oud. Jonge kinderen hebben voldoende en veelzijdig bewegen nodig voor een gezonde ontwikkeling. Bij volwassenen helpt bewegen ons fit en gezond te houden en vitaal ouder te worden, fysiek én mentaal. Jij als professional in beleid of praktijk kunt het verschil maken en helpen bewegen een vanzelfsprekend onderdeel van ieders dag te maken. Schrijf je daarom nu in voor de Week van de Motoriek. 

Praktische informatie

  • Datum: 6 t/m 9 november 2023 
  • Kosten: gratis  
  • Locatie: 6 november Live in HAL22, Utrecht, 7 t/m 9 november online
  • Organisator: Kenniscentrum Sport en Bewegen
  • Aanmeldformulier en meer informatie vind je hier

Deel deze pagina via: