Naar hoofdinhoud Naar footer

Landelijke aftrap regionale conferenties over financiële ouderenmishandeling

Datum/tijd

Donderdag 19 oktober 2023 van 09.00 uur tot 17.30 uur

Kosten

€ 145,00

Op donderdag 19 oktober vindt in Utrecht de aftrap plaats van een serie unieke regionale bijeenkomsten over financieel ouderenmisbruik. In totaal zullen er elf van deze regionale multidisciplinaire kennis- en netwerkmomenten georganiseerd worden door het hele land.

Er zijn diverse oorzaken van financiële misleiding van ouderen. Om erger te voorkomen en ouderen effectief in bescherming te nemen, blijkt ingrijpen van buitenaf noodzakelijk. Hierin ligt een vakoverstijgende taak en verantwoordelijkheid voor de professionele multidisciplinaire omgeving van ouderen, vandaar deze vakoverstijgende kennis- en netwerkdag op donderdag 19 oktober aanstaande naar Utrecht.

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 19 oktober van 09:00 tot 17:30
  • Locatie: Theater Stefanus Utrecht (Overvecht)
  • Kosten:  € 145,00 per persoon exclusief 21% btw.
  • Organisator: Trechter Ouderenmishandeling
  • Aanmelden: via de aanbieder

Experts geven tijdens deze conferenties inzicht in de ingewikkelde dagelijkse praktijk. Doelstelling is om de complexe materie beter te kunnen doorgronden en verschillende betrokken disciplines efficiënter met elkaar te verbinden, om samen te komen tot een daadkrachtige (regionale) wisselwerking en aanpak van deze groeiende problematiek.

Zonder kennisdeling inclusief efficiënte samenwerking van vakoverstijgende professionals kan er niet doelgericht en effectief tegen financiële misleiding van (kwetsbare) ouderen worden opgetreden. De speciale kennis- en netwerkdag is bedoeld voor professionals en beleidsmakers die vanuit hun functionele betrokkenheid en deskundigheid beroepsmatig te maken krijgen met uiteenlopende consequenties van financiële uitbuiting van ouderen.

Deel deze pagina via: