Naar hoofdinhoud

Congres Van zorg naar bewegen

Kom ook naar het congres Van zorg naar bewegen van Kenniscentrum Sport en bewegen, en ontdek wat jou als zorgprofessional daadwerkelijk laat bewegen.

Datum/tijd

Dinsdag 27 juni 2023 van 09.00 uur tot 16.00 uur

Om fit en gezond te blijven, is het nodig om voldoende en gevarieerd te bewegen. Daarvoor zijn soms veranderingen in leefstijl en omgeving nodig. Als professional in de zorg kun je daarbij veel betekenen. Tijdens het congres krijg je antwoord op de vraag: wat kunnen jij en jouw collega-zorgprofessionals, samenwerkingspartners en cliënten zelf doen om cliënten meer te laten bewegen?

Praktische informatie

Meer informatie

Op het congres zijn er sprekers aanwezig vanuit verschillende hoeken in het zorgveld, zowel vanuit het beleid als de praktijk. Tijdens de paneldiscussies wordt ingegaan op stellingen over de huidige stand van zaken van sport en bewegen in de zorgsector. Hoe verloopt de samenwerking en waar liggen lokaal kansen? Er wordt ook op de toekomst gericht: wat kun je morgen al doen om bewegen meer te stimuleren, en wat vraagt meer aandacht voor bewegen op de lange termijn? 

Meer informatie staat op de website van Kenniscentrum Sport en bewegen.

Type evenement

Op locatie

Aanmelden

Aanmelden

Deel deze pagina via: