Privacybeleid

Wie zijn wij?

Beteroud wordt uitgevoerd door het consortium BeterOud, de website wordt beheerd door Vilans. Stichting Vilans is gevestigd in Utrecht aan de Catharijnesingel 47. Vilans is het Nederlandse
kenniscentrum voor de langdurige zorg. Vilans onderzoekt, adviseert en deelt kennis over de langdurige zorg. Vilans verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig de toepasselijke wet- en regelgeving waaronderde AVG.

Vilans vindt de persoonlijke levenssfeer van haar kandidaten, flexwerkers, werknemers, alsook van haar andere relaties en bezoekers van de website en congressen belangrijk. Daarom gaat Vilans zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.

Wanneer verzamelen wij uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen uw gegevens vanaf het moment dat u uw gegevens invult of achterlaat op onze website om aan te geven dat u een nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen en verwerken uw gegevens voor het toezenden van nieuwsbrieven waar u zich voor heeft aangemeld.

Welke persoonsgegevens verzamelen wij van u?

Het persoonsgegeven dat wij verwerken voor de nieuwsbrief is uw e-mail adres. Deze is noodzakelijk voor het versturen van de nieuwsbrief. Voor de nieuwsbrieven worden uw persoonsgegevens uitsluitend gedeeld met de personen belast met het verzenden van de nieuwsbrief. Daarnaast kan Vilans op basis van een gerechtelijk bevel of op grond van een wettelijke plicht uw persoonsgegevens aan derden ter beschikking stellen. Uw gegevens worden binnen Nederland verwerkt.

Bewaartermijn persoonsgegevens

U kunt zich altijd afmelden voor de nieuwsbrief door te klikken op de link onderaan de nieuwsbrief ‘unsubscribe’. Indien u zich afmeldt worden uw gegevens voor die nieuwsbrief binnen 14 dagen verwijderd.

Rechten

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens, het recht om correctie, verwijdering of overdracht van uw persoonsgegevens te vragen. Daarnaast heeft u het recht bezwaar te maken tegen het verwerken van
uw gegevens. Als u wilt weten welke persoonsgegevens van u Vilans verwerkt, dan kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen. Vilans behandelt uw verzoek binnen 4 weken.

Blijkt dat uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kunt u een aanvullend verzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen. U kunt uw schriftelijke verzoek sturen aan privacy@vilans.nl.

Mocht u het niet eens zijn met de wijze waarop Vilans omgaat met uw persoonsgegevens dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen

Heeft u na het lezen van dit privacy statement nog vragen neemt u dan contact op met onze Privacy Officer via privacy@vilans.nl.

Gebruik van cookies

Vilans maakt op haar websites gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van uw computer zet op het moment dat u de site bezoekt of in de sessie van uw browser staat. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden. Alles over het gebruik van cookies door Beteroud kunt u vinden in ons cookiebeleid.

Wijzigingen

Vilans behoudt zich het recht voor deze privacy statement aan te passen. De meest actuele privacy statement is te vinden op www.vilans.nl.

Wij adviseren u regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht. Indien Vilans een belangrijke wijziging doorvoert, die gevolgen heeft voor de wijze waarop zij persoonsgegevens verwerkt, dan zullen wij dit kenbaar maken via een berichtgeving op onze website(s), en in nieuwsbrieven van Vilans.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...