Change Day 2015 op 12 november

20 oktober 2015

Change Day 2015

BeterOud wil een verandering in de zorg en ondersteuning voor ouderen teweeg brengen. Er zijn ook andere initiatieven die wij een warm hart toedragen, zoals Change Day: een dag in het teken van positieve veranderingen in de zorg. Deel ook jouw change op www.changedaynederland.nl!

Change Day

Change Day is een internationale beweging van zorgprofessionals die vanuit hun eigen ervaring en ideeën positieve veranderingen (changes) in de zorg realiseren. Op 12 november krijgen zorgprofessionals nuttige tips en tools aangereikt en horen zij hoe vakgenoten grote en kleine verbeteracties in hun werk hebben gerealiseerd.

Meedoen

Wat doe jij om de zorg nog beter te maken? Al bijna 1.000 collega's zijn Changes gestart en delen hun ideeën en ervaringen op www.changedaynederland.nl. Dit kan een alledaagse handeling zijn zoals ‘iedere dag naar mijn patiënten glimlachen’ of een grotere belofte: ‘dit jaar word ik buddy’. Iedere stem telt en iedere belofte maakt een verschil. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Rose-Marie Dröes en haar Ontmoetingscentra, één van de projecten op BeterOud. Ook NPO-trekkers Marieke Schuurmans en Sophia de Rooij delen hun ‘pledges’ en zijn bovendien ambassadeurs van de actie.

Plezier met verbeteren

Op 12 november is er een symposium van Change Day in Amsterdam (gratis deelname). De dag staat in het teken van plezier in je werk. Meer plezier door het verbeteren van de zorg en andersom. Collega´s delen hun succesverhalen maar ook de problemen die ze tegenkwamen. Een van de sprekers is Salmaan Sana van Compassion for Care. Hij brengt je terug naar de reden waarom je ooit in de zorg bent gaan werken. Hoe maak je deze passie (weer) leidend in je werk? Wendy Kouwenhoven van Delivering Happiness laat zien hoe jij je werkplezier kunt verhogen en wat dit jou oplevert. De Jonge Specialist laat je kennismaken met de nieuwe mogelijkheden die Health-apps bieden. Bekijk het hele programma.

Meer informatie

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten