Landelijk Netwerk Dementie

Vrouw met dementie en verzorger

Het Landelijk Netwerk Dementie (LND) komt voort uit het Landelijk Dementieprogramma. Het LND vormt het verbindend element tussen de mensen die in de regio’s met diverse disciplines samenwerken aan ketenzorg rond dementie. In de stuurgroep zitten ketenregisseurs, Alzheimer Nederland en Vilans. Het LND wordt ondersteund en gecoördineerd door Vilans. Meer over het LND en onze visie.

Laatste nieuws

We verzamelen het laatste nieuws uit de netwerken dementie, maar ook uit het veld. Mis niets en meld u aan voor de nieuwsbrief, of lees hier de laatste edities terug.

Goede voorbeelden uit de netwerken

In de linkerkolom staat praktische informatie over dementie, voorbeelden van zorgprogramma’s, video’s en achtergrondinformatie zoals de 10 meest gestelde vrage. Rechts vindt u mooie voorbeelden van samenwerking tussen netwerken dementie en de Regionale Netwerken Ouderenzorg. Naar alle tools en zorgprogramma's.

Beleid en documenten

Er verandert veel op het beleidsgebied van dementie. Lees de laatste rapporten en documenten vanuit de netwerken dementie zelf en VWS.

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten