Landelijke netwerken dementie

Vrouw met dementie en verzorger

Het Landelijk Netwerk Dementie (LND) is gestopt. Sinds 1 augustus is er een nieuwe belangenvereniging, namelijk het Dementie Netwerk Nederland (DNN). In dit netwerk willen de dementienetwerken en -ketens in Nederland zich krachtiger organiseren. Veel van de informatie op deze website zal daarom verhuizen naar een nader te ontwikkelen website. Binnenkort wordt duidelijk waar u meer informatie over het DNN kunt vinden.

Lees meer over het DNN in dit nieuwsbericht op Skipr

Goede voorbeelden uit de netwerken

In de linkerkolom staat praktische informatie over dementie, voorbeelden van zorgprogramma’s, video’s en achtergrondinformatie zoals de 10 meest gestelde vragen. Rechts vindt u mooie voorbeelden van samenwerking tussen netwerken dementie en de Regionale Netwerken Ouderenzorg. Naar alle tools en zorgprogramma's.

Beleid en documenten

Er verandert veel op het beleidsgebied van dementie. Lees de laatste rapporten en documenten vanuit de netwerken dementie zelf en VWS.

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten