Databank voor interventies in de ouderenzorg

De databank voor interventies geeft een overzicht in het aanbod én inzicht in de kwaliteit van interventies die het leven van ouderen verbeteren.

Naar de databank

Op het juiste moment het juiste doen op de juiste manier. Daar draait het om in de langdurige zorg. Dat verhoogt de kwaliteit en vermindert de kosten. Maar hoe weet je wat juist is? Wat werkt en wat niet?

Effectieve interventies voor de ouderenzorg

In de ouderenzorg zijn veel goede interventies ontwikkeld. Toch zijn ze voor andere professionals vaak moeilijk te vinden en te vergelijken. Vandaar deze databank. Een onafhankelijke commissie van hoogleraren en ervaren mensen uit praktijk en beleid beoordeelt de interventies op kwaliteit. In de databank vind je de interventies die de commissie erkend heeft als goed onderbouwd en/of effectief. Zo biedt de databank op een centrale, toegankelijke plek overzicht in het aanbod én inzicht in de kwaliteit van interventies.

De databank is volop in ontwikkeling, er komen steeds nieuwe erkende interventies bij. Jouw interventie ook laten erkennen?

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten