Leergemeenschappen

In de leergemeenschappen van BeterOud delen collega’s hun ervaringen met het invoeren van ouderenprojecten in hun regio. Welke stappen moeten gezet worden? Wat kun je leren van collega’s over de implementatie en welke oplossingen vinden zij voor knelpunten? Een leergemeenschap biedt je dus een platform om vragen te stellen en de deskundigheid van anderen te benutten.

Leergemeenschap Transmurale Zorg

De leergemeenschap Transmurale Zorg richt zich op het verspreiden van de voornaamste kenmerken van een goede overgang van ziekenhuis naar thuis. De Transmurale Zorgbrug, die al op meerdere plekken in het land is geïmplementeerd en effectief is gebleken, is de drager van deze leergemeenschappen.

Leergemeenschap Lokaal Samenwerken

Nu we ernaar streven dat ouderen langer thuis blijven wonen, is lokale samenwerking een must. In deze leergemeenschap ga je met dit onderwerp interactief aan de slag.

Leergemeenschap Innovatie in dagbesteding

De dagbesteding is volop in beweging. Wij signaleren verschillende trends, zoals de ontwikkeling van een integraal aanbod voor verschillende doelgroepen.

Agenda

Houd de agenda in de gaten voor toekomstige bijeenkomsten van de leergemeenschappen.

De bijeenkomsten van de leergemeenschappen worden georganiseerd door het consortium van BeterOud.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten